Cele mai bune vitamine pentru par piele si unghii

Cele mai bune vitamine pentru par piele si unghii

Dacă sunteți în căutarea unui păr mai sănătos, unghii mai puternice sau piele mai clară, s-ar putea să vă întrebați dacă merită să cumpărați o vitamină pentru păr, piele și unghii.

În funcție de ingredientele sale, luarea unuia dintre aceste suplimente poate ajuta la întărirea părului și a unghiilor sau la ameliorarea problemelor pielii, cum ar fi acneea.

Acest articol oferă o listă cu cele mai bune  vitamine pentru păr, piele și unghii, precum și sfaturi despre ce să căutați atunci când alegeți un supliment.

O privire rapidă asupra celor mai bune vitamine pentru păr, piele și unghii

Cum să alegi suplimente pentru păr, unghii și piele

Cumpărăturile pentru un supliment pentru păr, unghii și piele pot fi copleșitoare. Iată câțiva factori cheie de luat în considerare.

Calitatea și eficacitatea ingredientelor

În mod ideal, căutați produse care conțin ingrediente susținute de cercetare și care nu conțin aditivi și materiale de umplutură artificiale.

Dacă sunteți interesat de un supliment care conține un amestec proprietar, rețineți că producătorii nu dezvăluie cantitățile exacte ale ingredientelor utilizate în amestecuri. Prin urmare, veți dori să evitați orice produse care conțin ingrediente la care ați putea fi sensibil.

În plus, în timp ce studiile susțin eficacitatea unor ingrediente, cercetările privind beneficiile suplimentelor pentru păr, piele și unghii sunt încă destul de limitate.

Prin urmare, nu există nicio garanție că aceste produse vor avea ca rezultat diferențe notabile la nivelul părului, pielii sau unghiilor.

Reputația mărcii și testarea terților

De fiecare dată când cumpărați suplimente, este important să cumpărați dintr-o sursă de încredere.

Pentru un nivel suplimentar de asigurare, căutați vitamine care sunt testate de o organizație terță, cum ar fi COA.

Calitatea este foarte importantă. Toate ingredientele din produsele suedeze Nutra sunt fabricate conform standardelor ISO – GMP, sunt aprobate UE și provin de la cei mai reputați producători de top, complet cu certificate de testare (COA). Swedish Nutra menține cele mai înalte standarde de calitate și îndeplinește sau depășește toate cerințele Autorității de Sănătate Suedeze și toate cerințele UE/EFSA. Toată producția îndeplinește, de asemenea, toate cerințele pentru articolul 4 (EG) 852/2004 Practica de bună igienă. Analiza pericolelor și programul de monitorizare a punctelor critice de control (HACCP) este integrat în producția suedeză Nutra.

Un sigiliu de aprobare terță parte garantează că produsul conține tipurile și cantitățile de ingrediente care sunt enumerate pe sticlă.

Contraindicații potențiale

Unele ingrediente pot interacționa cu medicamentele sau pot fi nesigure dacă sunteți însărcinată sau alăptați. Discutați întotdeauna cu un profesionist din domeniul sănătății înainte de a încerca orice supliment nou, pentru a vă asigura că un produs este sigur de luat.

Cum alegem ?

Pentru a vă ajuta să decideți ce produse merită luate în considerare, Swedish Nutra din Suedia a cercetat cele mai bune vitamine pentru păr, piele și unghii, folosind următoarele criterii:

  • Verificarea. Toate produsele incluse au fost verificate pentru a se asigura că îndeplinesc standardele medicale ale Swedish Health Authority (Livsmedelsverket).
  • Ingrediente eficiente. Am căutat produse care includ ingrediente de calitate, susținute de cercetare.
  • Preț. Am inclus suplimente pentru a se potrivi unei game largi de bugete.
  • Recenzile utilizatorului. Toate vitaminele din această listă au în mare parte recenzii favorabile ale clienților.
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.