Tratament naturist impotriva caderii parului

tratament impotriva caderii parului

Ai observat că părul tău cade? Firele tale sunt rare sau durează o veșnicie să-ți crească ? Oricare ar fi grija ta, suplimentele sau vitaminele pentru creșterea părului pot fi mai utile decât crezi.

Suplimentele pentru creșterea părului sunt utile pentru oricine se confruntă cu căderea părului, rărirea părului sau pentru cei care doresc doar păr mai gros sau mai lung.

Cum funcționează suplimentele sau vitaminele pentru creșterea părului.

Când luați un supliment oral, acesta este absorbit în fluxul sanguin, unde hrănește toate celulele, inclusiv foliculii de păr. Știți doar că vitaminele pentru creșterea părului funcționează într-un proces mai mult indirect.

În ceea ce privește vitaminele vizează în mod specific creșterea părului.

Știm că in anumite condiții, cum ar fi deficiențele nutriționale sau de vitamine, sunt asociate cu rărirea părului – de exemplu, în anemie și deficiență de vitamina D, pacienții pot observa căderea părului. Așa că vrem întotdeauna să ne asigurăm dacă nivelul de vitamina D și fier este acolo unde ar trebui să fie. Practic, dacă sănătatea ta sau aportul de vitamine nu este la fel de bun pe cât ar trebui, corpul tău se va concentra pe asta și poate elimina vitaminele sănătoase pentru păr de pe firele tale.

Ce să cauți într-o vitamină pentru creșterea părului

A avea o sănătate generală bună este importantă pentru creșterea părului, dar există câțiva nutrienți care sunt importanți pentru un păr sănătos. Recomandăm să căutați o vitamină pentru creșterea părului care conține următoarele:

Biotină (Vitamina B7). Aceasta este o vitamina solubila in apa care ajuta la producerea de keratina, care este o proteina care alcatuieste parul, pielea si unghiile. Deși ajută în primul rând la creșterea unghiilor, poate exista o oarecare suprapunere în creșterea părului.

Un supliment foarte bun pentru stoparea caderii parului este: Biotină lichidă 10000mg, 500ml, Swedish Nutra

Vitamina C. Această vitamină ajută la producerea de colagen, o proteină care poate ajuta la întărirea pielii la rădăcinile părului și, în cele din urmă, la cheratina din organism. Ambele sunt importante pentru elasticitatea, rezistența și strălucirea părului.

Un supliment foarte bun cu Vitamina C care il poti adauga in lista de suplimente pentru caderii parului este: Siliciu lichid 500mg + vitamina C, 500ml, Swedish Nutra.

Si nu in ultimul rand , Zinc. Acest lucru ajută la creșterea imunității generale.

Pentru o imunitate puternica iti recomandam: Multivitamine lichide pentru femei, 500ml

Alți nutrienți de top de căutat includ vitamina A, alte vitamine B, grăsimi omega-3, seleniu, magneziu.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
%d blogeri au apreciat: